MIAOMEI FOGYASZTÓ RENDSZER

 

/Egy hatékony fogyókúra már heti 6000Ft-tal kivitelezhető/

 

Miben különbözik a többi alakformáló kezeléstől?

 

Nem egy” csodagép” ,a jövőből,ami bárkinél alkalmazva csodákra képes, hanem több különböző, egymásra épülő kezelésből, táplálékkiegészítőkből összeállított fogyasztó program. 

Az állapot felmérést követően, egyénre szabott kúrát állítok össze, nincs két egyforma kezelési terv.

 

Ha az eddig kipróbált fogyókúrákkal nem tudtam lefogyni, ettől miért várhatok mégis sikert?

 

Fontos, hogy légy őszinte magadhoz!

Minden fogyókúra a fejben dől el! Akarat kell és ahhoz, hogy elég akaraterőd legyen, motivációra van szükség! Gondold végig a következőket:

 -Miért akarsz 5-10-20kg – val vékonyabb lenni? Egészségi okokból, vagy több önbizalmat adna, tetszeni akarsz valakinek? Amikor    majd nehéz lesz lemondani, a kúra alatt, egy finom falatról, erre az okra kell gondolnod, ez fog erőt adni.

 -Légy türelmes! Nem 2nap alatt híztál meg, miért fogynál le ennyi idő alatt?

 -Igen, tenni kell érte, hiszen azért is sokat tettél, hogy meghízz! De most itt a lehetőség, hogy néhány hét alatt lefogyhatod, amit 1-    2-5 év alatt híztál fel!

 -Igen jár lemondással, de nem kell szenvedni, kiegyensúlyozott táplálkozás mellett, éhezés nélkül fogyhatsz!

 

 Előtte:                                                                                  Utána:

 

 17kg/4hónap alatt

 

                            

 

Pár dolog, amit tudni kell a fogyás-hízásról!

 

Csodák nincsenek, ha, az egészséges szervezet több kalóriát vesz magához, mint amennyit elhasznál, a felesleget zsír formájában raktározza el. Ha többet használ, akkor ezekből a raktárakból pótolja: fogyni kezd

Akinek nincs rendben az emésztése, lassú az anyagcseréje, nem megfelelő táplálékot fogyaszt, az sokkal nehezebben, vagy egyáltalán nem tud fogyni, amíg nem változtat az étkezési szokásain! Ez a kúra sikerének záloga! :Megkeressük hol rontottad el, kijavítjuk a rossz szokásokat, az emésztőrendszer nagyon gyorsan rendeződik. Sokszor már ekkor jó pár kiló leugrik. Közben tisztítjuk a szervezetet, majd kezdődhet maga a fogyókúra.

 

  A diéta tartását segítik a gyógynövény tartalmú FOGYI-NASIK, melyek finomak, és fogyasztanak: zsírbontó, anyagcsere fokozó hatásúak! Csoki, nápolyi, kakaó, kávé, sóstallér, stb.

  Ateák, kapszulák a szervek működését egyensúlyba hozzák, így segítik a fogyást.

Az étvágycsökkentő kapszula az akaraterődet támogatja, ha nem kívánsz enni, könnyebb nemet mondani.

  A kúra közben rendszeresen akupresszúrás masszázst kapsz, ami azonnal érezhetően könnyíti az emésztést, oldja a görcsöket. Ha, bizonyos testrészekről szeretnél többet fogyni, azt is ezzel a masszázstechnikával lehet elérni! A keleti orvoslásban, minden test táj valamelyik szervhez tartozik energetikailag. Ezen energetikai/ akupresszúrás/ pontokat ingerelve beindítjuk a kívánt szerv működését, így megszűnik a testen az elváltozás.

Ez lehet zsírpárna, ekcéma, pattanás, májfolt, stb. Látható hogy nem egyszerű fogyókúráról van szó, hanem egészségmegőrző programról!

 

 

5-10kg fogyás,4 hét alatt, éhezés és jojó effektus nélkül, végre Zuglóban is!

MIAOMEI FOGYASZTÓ RENDSZER alkalmazásával.

 

 A kúra több lépésből áll. Alapos diagnosztika, állapot felmérést követően

a test méregtelenítése következik.

  Majd személyre szabott diéta, és miaomei gyógynövényes étrend kiegészítők segítségével megkezdődik a súlyvesztés, vagyis a zsírbontás. Az anyagcserét, és a szervezet zsírbontását a miaomei akupresszúrás masszázzsal gyorsítjuk.

  A gyógyteák, kapszulák helyre állítják a szervezet egyensúlyát,a FOGYI – NASIK megakadályozzák a „ bűnbe esést”. A különböző édes, és sós rágcsálnivalók büntetlenül fogyaszthatók, sőt mindegyik tartalmaz ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ, ZSÍRBONTÓ, ANYAGCSEREFOKOZÓ hatású gyógynövényeket!

Ehetsz olyan csokit, ami finom, és fogysz is tőle, sőt akár kávézás közben is fogyhatsz!

 

 

ÁRA: Az egyénileg összeállított kúra tartalmától függ. Egy hatékony fogyókúra már heti 6000Ft-tal kivitelezhető.

 

Tartalma : Első 4 hét: méregtelenítés 3X ;  akupresszurás masszázs 4X ; TEA;KAPSZULA;NASIK

                 Második 4 hét : akupresszúrás masszázs 4X; KAPSZULA; NASIK TEA